Mehmet TAŞTAN - Okul Müdürü

1977 yılında Adıyaman merkeze bağlı Hacıhalil Köyünde doğdu. ilkokulu aynı köyde, ortaokulu Adıyaman İmam Hatip Lisesinde okudu.1994 yılında Adıyaman Lisesinde orta öğrenimini tamamladı.

2002 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Anaokulu Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Adıyaman’ın Gerger ilçesine bağlı Yağmurlu Köyü İlköğretim Okulunda anasınıfı öğretmeni olarak göreve başladı.

2004 yılından itibaren Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki Şeyhbaba İlköğretim Okulunda iki yıl anasınıfı öğretmeni olarak çalıştıktan sonra 2006 yılında Adıyaman merkezdeki Latife Hanım Anaokuluna anaokulu öğretmeni olarak atandı.

17.01.2008 tarihinde aynı okulda müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 25.03.2010 tarihinde Adıyaman’ın Gerger ilçesine bağlı Gürgenli İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak atandı.

02.03.2012 tarihinde Adıyaman  Şehit Ramazan Özen Anaokuluna okul müdürü olarak atandı.

14.07.2016 tarihinde Adıyaman  Fatma Uslu Anaokuluna okul müdürü olarak görevlendirildi. Halen aynı okulda, okul müdürlüğü görevini sürdürmektedir.