Fatma Uslu Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitimde her zaman en iyiyi hedefleyen kalitenin öncüsü seçkin bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Bakanlığımızın 2023 Eğitim vizyonuna uygun olarak, evrensel değerleri temel alarak bütün gelişim alanlarındaki kazanımları sağlayan, yaratıcı düşünen, hayal gücü gelişmiş, yeteneklerinin farkında, sorumluluk alabilen, özgüveni yüksek, doğaya ve milli manevi değerlere saygılı, kendisiyle ve çevresiyle barışık mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz “Beyaz Bayrak Projesi” ve “Beslenme Dostu Okul” kapsamında ödül almıştır. Ayrıca TÜRÇEV (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) tarafından yürütülen “Okullarda Orman” projesi kapsamında bir yıllık çalışma sonucunda Okullarda Orman sertifika almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 07:20-12:20 12:20-17:20
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: “Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul”,“Okullarda Orman, Okulum Temiz,EDEB” projesi e Tiwinning projeleri

Telefon - 0 416 227 10 29

WEB - https://fatmausluanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle 26184.Sokak No1 ADIYAMAN

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Yeni Yerleşim Alanında Bulunmaktadır.

Adres - Yeni Mahalle 26184.Sokak No1 ADIYAMAN

Ulaşım Esentepe minübüs hattı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklığı 3 km dir.